17 Ocak 2012 Salı

Aydın Trafo

Adını kendisi, basit bir tanım sunmaktadır. Aydın trafo, elektrik enerjisine dönüştürmek için kullanılır. Genellikle yüksekten düşüğe gerilimi değiştirerek, aydın trafo yapmak. Gerilim sadece akışı içinde elektronların ölçümü, ne kadar çok ya da ne kadar güçlü. Elektrik sonra uzun mesafelerde daha kolay ve verimli bir şekilde taşınabilmektedir.

Elektrik hattı aydın trafo yaygın olarak tanınmış olmasına rağmen, diğer çeşitli türleri ve boyutları da vardır. Bunlar elektrik direkleri kullanılan türü olarak, orta, enerji santralleri gibi büyük, çoklu ton birimleri aralığı ve diğerleri oldukça küçük olabilir. Ekipman ve aletleri, ev ya da iş yerinde kullanılan bu küçük aydın trafo ve mikrofonlar ve diğer elektronik gibi öğeler kullanılan küçük olanları da vardır.

Muhtemelen belki de en yaygın ve en gerekli çeşitli aydın trafo, elektrik santrallerinden ev ve işyerlerine taşınması. Gücü genellikle uzun mesafelere seyahat etmek için, daha kolay yönetilebilir bir devlet haline dönüşür. Hedefine yaklaştıkça tekrar tekrar, "istifa" tekrar ve tekrar dönüştürülebilen veya.

Güç bitki yaprakları, genellikle yüksek gerilim. Gerilim trafo ulaştığında indirilir. Küçük bir aydın trafo, elektrik direklerinin üstünde bulunan tip ulaştığında, tekrar indi. Bu güç kullanılabilir bir düzeye gelene kadar sürekli tekrarlanan bir süreçtir.

Büyük olasılıkla elektrik direklerinin üstünde oturmak aydın trafo türü gördük. Bunlar, en çok aydın trafo gibi, bir çekirdek etrafına sarılmış bobinler veya "sargılar" içerir. Güç bobinleri dolaşır. Bobinler, gerilimi yüksek. Öte yandan, daha az bobinler, düşük voltaj anlamına gelir.

Aydın trafo sanayi değişti. Elektrik gücü dağıtımı, şimdi her zamankinden daha daha verimli. Aydın trafo mümkün, zamanında, verimli ve daha ekonomik bir şekilde, yakın ve uzak güç aktarmak için yaptık. Birçok insan, bir elektrik santrali yakın yaşamak istemiyorsanız bu yana, enerji santralleri oldukça uzakta olan ev ve işyerleri, güvenilir, düşük maliyetli elektrik elde etmek mümkün hale eklenen yararı vardır. Kullanıcılara ulaşmadan önce, günümüzde kullanılan elektriğin birçok aydın trafo üzerinden geçti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder